AMON VEGHEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1665 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Veghel. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 3:30 lekker gegeten.
3 feb 2023 om 0:49 Lekker halal vlees!
31 jan 2023 om 22:56 Spareribs waren heerlijk. Frietjes lekker knapperig.
30 jan 2023 om 14:16 Duurde 2 uur voordat we het hadden helaas reed hij met de pizza weg en moesten we voor de 2e keer bellen dat we de pizza niet hadden en de rest van de bestelling wel
30 jan 2023 om 8:56 Pizza’s waren koud bij aankomst
30 jan 2023 om 7:33 Het eten was zoals altijd uitstekend. Maar moest er 2 uur en 20 minuten op wachten. Ik weet dat het een zondag was. Maar die hoeveelheid tijd is schokkend!
30 jan 2023 om 2:28 Lekker gegeten!!! En de bezorging is niet 5 sterren waard maar 10 sterren de bezorger kwam in een hele dikke auto misschien daarom dat het binnen een kwartier bij mij was
30 jan 2023 om 1:42 Lekker gegeten!
30 jan 2023 om 0:43 Heerlijke pizza, top!
29 jan 2023 om 22:16 17.00
29 jan 2023 om 22:06 Niet normaal hoe lang de bezorgtijd was. Kan zelfs niet op de app. Het duurde 2 uur voordat ze met de bestelling kwamen. Heb zelf tussendoor nog gebeld. Sorrie maar dit kan toch echt niet. Jammer het eten was goed. Gr
29 jan 2023 om 20:55 Na 2 uur nog niets ontvangen. Krijg ik nog wel? Wil mijn geld compleet terug.